Prijava uporabnika
                                      

Komunikacijska oprema
Strežniški
sistemi
Računalniška
oprema


Maksimalna razpoložljivost 24/7/365
º
Optimalna izkoriščenost in zmogljivost
º

Tanki odjemalci
º
WEB farme
º
Virtualno strežniško okolje
º
Namestitev strežniškega sistema
º
Vzdrževanje in podpora.
º


Strežniški sistemi


V obsegu sistemske integracije ponujamo strežniške sisteme z združenjem tehnologije in rešitev ter zagotovimo hitro,  zanesljivo in cenovno ugodno rešitev.

Celovito strežniško rešitev izvedemo z načrtovanjem, izbiro optimalne strojne in sistemske programske opreme ter rešitev, ki so specifične za vsako posamezno podjetje. Npr: Celovite strežniške rešitve za sporočilne sisteme (MS Exchange).


Sistemi varovanja in shranjevanja podatkov

Bistven del slehernega računalniškega sistema so podatki. Pretežni del podatkov v podjetju oziroma ustanovi je nenadomestljiv. Število podatkov, ki jih je potrebno shranjevati, arhivirati in upravljati se nezadržno veča.

Kvalitetna strojna, sistemska in druga programska oprema predstavlja le del celovite rešitve; sistemsko rešitev shranjevanja podatkov uredimo z načrtovanjem, izbiro ustrezne strojne, sistemske ter programske opreme in rešitvami, ki so po navadi specifične za vsako posamezno okolje.Zaščita pred vdori

Neprestano se veča elektronska izmenjava podatkov, elektronsko poslovanje in mobilnost uporabnikov, zato moramo ustrezno zaščititi tudi te podatkovne tokove.
°
Največji problemi, neustrezno varovanih omrežij, so izguba, kraja ter nedostopnost podatkov.
°
Pomemben del rešitev so varnostni pristopi do omrežja, zaščita podatkov, centralizirana proti virusna rešitev, ter tehnološke rešitve, ki pomagajo zagotoviti varnejši sistem in nemoteno izvajanje poslovnih procesov.


 Aktivacija d.o.o. - 2010